Založ si blog

Dopravné značenie na „ceste smrti“ pri obci Nitrica

 

K cestám pri obci Nitrica sa venujeme v našom občianskom združení Komplex centrum intenzívnejšie od roku 2017, po tragickej dopravnej nehode.

Za naše občianske združenie som podal sťažnosť aj k dopravnému značeniu na ceste I/9 pri obci Nitrica Odboru dopravnej polície,                                                     Prezídium Policajného zboru v Bratislave.

 

Minimálne by mala byť podľa môjho názoru umiestnená dopravná značka „úsek častých dopravných nehôd“.

 

 

Dopravná značka „koniec zákazu predchádzania“ medzi dvomi križovatkami do obce Nitrica na štátnej ceste I/9 mal byť už dávno odstránená a NIE JE, 

napriek súhlasu zástupcov Krajského riaditeľstva policajného zboru, Krajského dopravného inšpektorátu v Trenčíne na Obecnom úrade v Nitrici na spoločnom stretnutí v roku 2019.

 

Rokovania som sa zúčastnil…

 

Viac informácií je na stránke k cestám pri obci Nitrica TU >>>

 

Viac neskôr, konám a pripravujem ďalší úkon k cestám pri obci Nitrica.

 

Prečo som 20. 08. 2020 bol pozametať napojenie na ceste I/9 a hodiť pár kelní betónu ?

23.08.2020

Dňa 20.08.2020 v nadväznosti na aktivity od roku 2017 a stavu napojenia ku kameňolomu, reštaurácie a rodinnému domu som o 06.03 hod. zaslal nasledovný e-mail: Vec: Konanie vo veci napojenia cesty I/9 pri obci Nitrica a verejnej účelovej komunikácie ku kameňolomu, reštaurácii, rodinnému domu po protokole zo štátneho odborného dozoru z roku 2018 – podnet a žiadosť [...]

Nedostatočné konanie orgánov – napojenie cesty pri Nitrici – Dokedy ? ? ?

18.08.2020

Pri obci Nitrica sa má realizovať v roku 2021 výstavba odbočovacích pruhov, na štátnej ceste I. triedy I/9, čo je vítané. Konanie alebo skôr nekonanie všetkých príslušných orgánov verejnej správy považujem za NEDOSTATOČNÉ. Do doby výstavby týchto pruhov nie je riešené kvalitné a bezpečné napojenie z cesty I/9 do kameňolomu, reštaurácie a rodinnému domu. [...]

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52, aktualizované: 12:18

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

vladosimko

Kde iní končia, my začíname ! ... Články v rámci projektu " Rozvoj cestnej dopravy a pozemných komunikácií v regiónoch Slovenska" občianskeho združenia Komplex centrum. O legislatíve v cestnej doprave, aplikácii zákonov a postupov miestnej štátnej správy a pozemných komunikáciách. V súčasnosti o ceste I/9 pri Nitrici a skúsenostiach v konaní od roku 2017.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 3796x
Priemerná čítanosť článkov: 1265x

Autor blogu

Archív